Продажбите на персонални компютри през последните години забавиха оборотите си,

...
Продажбите на персонални компютри през последните години забавиха оборотите си,
Коментари Харесай

През следващата година се очаква съживяване на пазара на таблетите

Продажбите на лични компютри през последните години забавиха оборотите си, а на пазара стават все по-малко и по-малко гръмките дебюти, само че съгласно източници на Digitimes, през идната година ще се следи “скок”, защото основните играчи, като Amazon, Гугъл, Huawei и Microsoft приготвят напълно нови модели. Също по този начин, добре наподобява обстановката и към устройствата на Apple.

От получената информация следва, че в продължение на дълго време на пазара на таблетите влизаха все нови и нови играчи, само че тази година се следи консолидация на пазара към по-големите производители, а намаляването на доставките на таблетите е достигнало до 5%.

През 2018 година на този пазар се чака мощно неспокойствие, породено от двуцифрен растеж на доставките от Amazon, Huawei и Microsoft. Последната компания, съгласно източници, в първата половина на идната година може да достави нови таблети от серията Surface, а Гугъл ще се върне на пазара с нови устройства, предопределени за просветителния бранш.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР