Продажбите на офис сгради в La Défense в покрайнините на

...
Продажбите на офис сгради в La Défense в покрайнините на
Коментари Харесай

Парижкият La Défense се опитва да преоткрие офисния живот, докато сделките падат рязко

Продажбите на офис здания в La Défense в покрайнините на Париж се сринаха тази година, защото спадът на парцелите удари бизнес регион, умислен от починалия френски президент Шарл дьо Гол да съперничи на Лондонското сити и Уолстрийт.

Стойността на транзакциите в най-големия особено построен бизнес регион в Европа се срина до почти 15 милиона евро (16,4 милиона долара) тази година, което е спад от междинната годишна стойност от 2020 година насам сред 500 милиона евро - 1 милиард евро, съгласно Пиер-Ив Гийс, основен изпълнителен шеф на държавния бизнес парк.

Гус сподели, че спадът е бил провокиран от по-високи лихвени проценти, спад в оценките на по-стари офис блокове и евентуални купувачи, които избират да обновят, вместо да създадат нови покупки.

„ Имаше срив [в инвестициите], който се надяваме да е временен “, сподели Гуис в изявление. „ Консенсусът, който чуваме през днешния ден, е, че в действителност няма да се ускори през 2024 година, а през 2025 година “, само че той добави, че пазарът на наеми се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР