Продажбите на обикновени апарати са нараснали с 5% миналата годинаМного

...
Продажбите на обикновени апарати са нараснали с 5% миналата годинаМного
Коментари Харесай

Расте търсенето на телефони без достъп до интернет

Продажбите на елементарни апарати са нарастнали с 5% предходната година

Много хора се пренасочват към елементарните телефони, заради насъбраната отмалялост от смарт телефоните

Въпреки взрива на смарт телефоните в последното десетилетие, голямото многообразие от модели на пазара и необятния диапазон на цените, търсенето на елементарни мобилни апарати без достъп до интернет и умни функционалности пораства.

Британският ТВ канал Sky News излъчи пазарен разбор, съгласно който през предходната година продажбите на елементарни телефони са се нараснали с 5%. Става въпрос да устройства, които служат единствено за приемане и иницииране на телефонни позвънявания, както и за къси текстови известия (SMS).
още по тематиката
При това продажбите на смарт телефони през предходната година също са нарастнали, само че единствено с незначителните 2%. Според анализатори, търсенето на телефони с физически бутони се усилва, защото някои консуматори просто са изтощени от смарт телефоните, които им лишават прекомерно доста персонално време.

Скорошни научни изследвания потвърдиха вредата от синята светлина на смарт телефоните върху зрението, изключително при нощна приложимост на устройствата. Все повече деца и даже възрастни се пристрастяват към смарт телефоните, което като се изключи че лишава забележителна част от времето им, въздейства зле и на здравето – в частност, поврежда очите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР