Продажбите на Mercedes-Benz у нас бележат ръст, сочат данните на

...
Продажбите на Mercedes-Benz у нас бележат ръст, сочат данните на
Коментари Харесай

Любопитно за продажбите на Mercedes-и у нас

Продажбите на Mercedes-Benz у нас бележат растеж, сочат данните на генералния дистрибутор за страната Силвър Стар. Компанията е доставила на крайни клиенти и компании над 1 800 транспортни средства за предходната година. При леките коли родният дилър на Mercedes регистрира нарастване с 25% на продадените модели през 2019-та по отношение на 2018-та. Ръст има и в продажбите на ванове, камиони, както и на използвани леки и товарни коли, показват още от Силвър Стар.

Близо 2/3 от продадените коли са високопроходими, като най-силно в този сегмент се показват моделите GLC SUV, GLC Coupe и GLE. При компактните модели най-продавана остава A-класата, а при лимузините Е-класата, следвана от C-класата. Завиден потребителски интерес генералния дистрибутор на Mercedes-Benz отбелязва и към G-класата, както и към спортния модел от дивизията AMG – GT 4Door Coupe.

Що се отнася до товарните коли, то Mercedes-Benz е неоспорим водач в сегмента на шаси-кабините за строителство и дистрибуция в България. Компанията е нараснала пазарния си дял и при камионите, като най-търсеният модел е новият Actros, който пазарно бе показан у нас през 2019-та.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР