Продажбите на HONOR 20 в Китай надминаха 1 млн. броя

...
Продажбите на HONOR 20 в Китай надминаха 1 млн. броя
Коментари Харесай

HONOR стартира глобалните продажби на HONOR 20 и продължава да бележи рекорди в Китай

Продажбите на HONOR 20 в Китай надминаха 1 млн. броя единствено за 14 дни
Смартфон марката HONOR разгласи, че започва международните доставки на своя най-нов флагман HONOR 20 . Това се случва директно откакто марката записва рекордни продажби от над 1 милион бройки от модела в Китай и то единствено за 14 дни. Флагманът HONOR 20 ще влезе в продажба, като се стартира с Франция, Германия, Малайзия, Русия и Англия на 21 юни ; Италия и Холандия на 24 юни; Индия на 25 юни; Полша на 28 юни и Испания при започване на юли. Скоро се чака да стартират доставките и на други пазари. Отделно, HONOR 20 PRO доближи продажби от 100 милиона юана (приблизително 15 милиона долара) малко след стартирането му в продажба тази седмица.
Свободната цена на HONOR 20 на главните европейски пазари – Испания, Германия, Италия, Франция, Холандия, ще бъде 499 евро .
Също по този начин за пета поредна година HONOR стана най-добре представилата се марка на годишния ден за разпродажби (618 Sales Day) на JD.com, една от най-големите платформи за електронна търговия в Китай. Тази година марката оглави продажбите и приходите в категорията Android смарт телефони. HONOR 20, безспорната звезда от HONOR 20 Series, също по този начин стана най-продаваният артикул в категорията Android смарт телефони на цена сред 2000 и 2999 юана в JD.com.

 Серията HONOR 20, която включва HONOR 20 LITE, HONOR 20 и HONOR 20 PRO, бе публично показана в Лондон на 21 май. Възхваляван за своя великолепен дизайн и несравними фотографски благоприятни условия, HONOR 20 към този момент натрупа голям брой положителни ревюта от най-хубавите софтуерни медии, в това число GSMArena, Tech Advisor, Stuff и Mashable. Освен позитиви от IT публицисти, поради най-хубавата в своя клас четворна AI камера и несравнимата продуктивност, HONOR 20 натрупа похвали и от страна на потребителите.
Многофункционалният смарт телефон се чака в България в края на юли месец.


„ Това е извънредно значим миг за HONOR, тъй като постигнахме рекордно високи продажби на HONOR 20 – сподели Джордж Дзао, президент на HONOR . След този триумф ние сме разчувствани да обявим старта на световните доставки на HONOR 20 за нашите страхотни почитатели, които са неуморни в поддръжката си за марката и нашите новаторски артикули. Ние сме окуражени да реализираме триумф с HONOR 20 на нашите външни пазари и нямаме самообладание всички да се допрян до този артикул. “

HONOR 20 PRO, който понастоящем се предлага единствено в Китай, реализира изумителен размер на продажбите от 100 милиона юана в рамките единствено на три секунди след стартирането му в продажба на 18 юни. Потребителите отвън Китай скоро ще могат да се допрян до този дълго чакан смарт телефон. По-рано предишния месец той получи две награди от Android Authority и Android Police надлежно за „ Избор на редактора “ и „ Най-търсен модел “. Освен това HONOR 20 PRO бе оценен високо (5/5 оценка) от Android Authority и от Tech Advisor и Android Central (4/5 оценка). Тези впечатляващи похвали от специалисти от сектора свидетелстват за уговорката на марката да предложи на своите консуматори великолепно качество и преживяване. Очаквайте скоро настоящи вести за световната наличност на HONOR 20 PRO.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР