Продажбите на Ford Motor се изстреляха над прогнозираните от Wall

...
Продажбите на Ford Motor се изстреляха над прогнозираните от Wall
Коментари Харесай

Въпреки кризата, финансовите резултати на Ford се изстреляха

Продажбите на Ford Motor се изстреляха над плануваните от Wall Street, което докара и до позитивни данни за продажбите на компанията през третото тримесечие, макар ограниченията против пандемията.

Така доходността на акция доближи 65 цента вместо предстоящите от Refinitiv 19 цента, а приходите от продажба на коли възлизат на 34,71 милиарда $ при предстоящи 33,51 милиарда $. Това докара до изстрелване на акциите на производителя със 7% след привършване на търговията, по време на която обаче те се свиха с 2,8%.
 Ford ще надвиши разрешените от Европейски Съюз CO2 излъчвания тази година и е изправена пред солени санкции
Ford ще надвиши разрешените от Европейски Съюз CO2 излъчвания тази година и е изправена пред солени санкции

Компанията съобщи, че ще сплоти сили с различен производител, само че към този момент не е ясно кой е той

Коригираните доходи преди налози порастват съвсем двукратно по отношение на същото тримесечие на предходната година и доближиха 3,6 милиарда $ през третото тримесечие. Нетната облага на Ford доближи 2,34 милиарда $, което е още по-голям напредък на годишна основа, откакто през 2019 година тя възлизаше на 423 млн. $. Общите доходи на компанията също са с 500 млн. $ нагоре на годишна основа.

Основен мотор на позитивните финансови резултати са пазарите в Северна Америка, където Ford записва доходи от 25,3 милиарда $ и облага от 3,18 милиарда $. Причината за това е изстрелването на търсенето на SUV и товарните транспортни средства на компанията.
 За да остане конкурентен: Ford понижи цената на Mustang Mach-E
За да остане конкурентен: Ford понижи цената на Mustang Mach-E

Тя ще се свие с сред хиляда и 3 хиляди $, според от осъществяването

Същевременно новият основен изпълнителен шеф Джим Фарли, който встъпи на позицията при започване на месеца, даде обещание на вложителите по-голяма изясненост за интервенциите на компанията.

" Обещанието ми към всеки от вас е по-голяма бистрота, в това число във връзка с основните знаци за представянето на компанията, с цел да можете обективно да наблюдавате нашия напредък ", сподели той по време на първото си тримесечно послание към пазарите в ролята си ръководещ на компанията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР