Продажбите на акумулаторни батерии за дома, които да съхраняват електричеството,

...
Продажбите на акумулаторни батерии за дома, които да съхраняват електричеството,
Коментари Харесай

В Германия се готвят за бум на продажбите на акумулаторни батерии

Продажбите на акумулаторни акумулатори за дома, които да съхраняват електричеството, основано от слънчеви панели, се чака да се усилят стремглаво в Германия, считат от лоби групата BSW, представени от Bloomberg. Цените на устройствата понижават, а тези на електрическата енергия порастват.

Общите продажби в най-голямата европейска стопанска система надвиши 100 хиляди през това лято и, в случай че този ритъм се резервира, до 2020 година те ще се удвоят. Цените на батериите са намалели на половина от 2013 година и в този момент всеки втори, който слага слънчеви панели, купува и батерия.

" Цената, отбраната от непрекъснато повишаващите се цени на електричеството и възприятието, че правиш нещо за природата - това са настроенията, които движат пазара ", споделя представителят Кристиян Хилерберг.

Средната цена на електрическата енергия в Германия тази година ще доближи рекордните 29,44 евро цента за киловат час. Генерирането на ток от дребни слънчеви панели коства сред 4 и 11 евро цента за киловат час, пресмята ISE Fraunhofer.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР