Продажбата на Цюрих на книжка за животозастраховане на стойност 20

...
Продажбата на Цюрих на книжка за животозастраховане на стойност 20
Коментари Харесай

Продажбата на Цюрих на книжка за животозастраховане на стойност 20 милиарда долара на група, подкрепяна от PE, се провали

Продажбата на Цюрих на брошура за животозастраховане на стойност 20 милиарда $ на Viridium за 20 милиарда $ се провали, като немският консолидатор, подкрепян от частен капитал, цитира „ съображения, свързани с [ нейната] настояща конструкция на благосъстоятелност “, защото регулаторният надзор върху сходни покупко-продажби се ускорява.

Цюрих, един от най-големите застрахователи в Европа, подписа договорка за продажбата на своята немска наследена животозастрахователна книга — в това число анюитетни и дарителни артикули — на Viridium през 2022 година Продажбата беше основна стъпка за понижаване на излагането на групата на лихвените проценти, сподели Цюрих по това време.

В изказване във вторник Viridium сподели, че транзакцията „ няма да продължи по проект заради съображения, свързани с настоящата конструкция на благосъстоятелност на Viridium “, добавяйки: „ Съжаляваме за това, защото транзакцията би предложила ясни изгоди за клиентите. ”

Viridium е мажоритарен притежател на фонд, ръководен от английска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР