Продажбата на жилище е съпътствано с редица препятствия. Част от

...
Продажбата на жилище е съпътствано с редица препятствия. Част от
Коментари Харесай

Кое прави домът ви непродаваем

Продажбата на жилище е придружено с редица трудности. Част от тях са наложени от пазара, а други от самите притежатели. Докато първите е мъчно да бъдат избегнати, то вторите могат да бъдат отстранени, стига притежателите да осъзнаят, че това е в тях плюс. Американското издание Business Insider е интервюирало брокери за да дефинира какво забавя продажбата на един парцел.

Сред най-често срещаните проблеми е нереалистичната цена. Причината да се желае по-висока цена от тази за избрания регион е най-много прочувствено, споделят медиатори. Собствениците считат, че точно техният парцел е по-добре поддържан, по-хубав и надлежно може да му се желае по-висока цена.

Макар да звучи необичайно, само че неприятната миризма също може да е спънка за бързото намиране на нов собственик да даден дом. Анкетираните брокери показват, че измежду най-големите спънки, е миризмата от котки. Остатъчните аромати от тютюнопушенето също могат да отхвърлен клиента. В тази рубрика с проблематични фактори могат да бъдат сложени също по този начин мухълът и неприятното осветяване на пространствата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР