Прочуване доказа, че повече от 60% от хората напълняват, когато

...
Прочуване доказа, че повече от 60% от хората напълняват, когато
Коментари Харесай

От любовта се напълнява

Прочуване потвърди, че повече от 60% от хората напълняват, когато се обвържат съществено.

Близо 62% от мъжете и дамите признават, че са качили някое друго кило, откогато са намерили сътрудник, а 72% са забелязали, че половинката им също е напълняла. За изненада на представителките на слабия пол 52% от дамите стартират да ядат толкоз, колкото и своя сътрудник, което значи съвсем двойно над нормалната им порция храна. 56 на 100 признават, че са нараснали размера на храната, която употребяват нормално, демонстрират данните.

Около 66% от двойките считат, че сериозната връзка е причина за напълняване, тъй като след обвързване хората стартират да се хранят с по-големи порции, само че не помнят упражненията. 30% от двойките споделят, че единствената им интензивност е да гледат телевизия, а за 20% придвижването се показва в разходка до ресторанта, където вечерят нормално.

Оказва се, че остарялото факсимиле въпреки всичко е правилно - огромна част от мъжете и дамите се занемаряват, откакто стартират да излизат съществено с някого. 26% от дамите признават, че се бръснат и вървят на коафьор по-рядко, откогато са си намерили мъж.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР