Прочутият ясновидец Сал Ракели разкри как и кога ще се

...
Прочутият ясновидец Сал Ракели разкри как и кога ще се
Коментари Харесай

Ясновидецът Сал Ракели: България ще се оправи! Вижте кога

Прочутият ясновидец Сал Ракели разкри по какъв начин и по кое време ще се оправи България. Пророчеството му приказва за родните политици.

Световноизвестният нравствен преподавател Сал Ракели е талантлив с мощни ясновидски качества, с които се прочу по цялата Земя. Той бе помолен да пророкува за България, само че думите му за страната ни са забулени в тайнственост.

Икономически компликации, смяна на политиците, само че преди този момент – смяна на самите хора, това в общи линии чака България за в бъдеще. Сал Ракели е безапелационен, че страната ни е в рецесия, само че не финансова. Както редица страни, и ние сме попаднали в нравствен дефицит.

Българите ще живеят по-добре, когато трансформират себе си и политиците си. Нужна е смяна в корпорациите, както и в позициите на тези, които поддържат статуквото. Това обаче ще стане, когато сами го желаяме.

България е едно от местата на Земята с най-дълбоки исторически корени. Тук са живели огромни духовни учители като Петър Дънов. Днес страната ни е обхваната от рецесия на съзнанието, която е присъща за цялото човечество. За благополучие съгласно Сал Ракели у нас фамилните връзки към момента са доста мощни. Ето за какво няма да е мъчно хората да се съберат дружно, с цел да преминат по-лесно през рецесиите, които предстоят. Поради тази причина гадателят е оптимист за България. Единственото нещо, от което може да се опасяваме, е самият боязън.

Хората са на Земята, с цел да минават през нови и нови стадии на своето развиване. Днес пред всички нас следва нравствен Ренесанс, който в избран миг ще премине във физически. Това несъмнено ще стане постепенно и няма да е по един и същи метод при всички. За да реализираме това прераждане, би трябвало да предизвикаме нашите системи от вярвания.

Днес доста хора са уверени, че не могат да трансформират системата. Причината е, че от дребни ни убеждават, че сме безпомощни и не можем да реализираме нищо. Пример би трябвало да са ни Ганди, майка Тереза, Айнщайн, Тесла, Исус, Буда, Мохамед – доказателството, че един човек е задоволителен, с цел да направи смяната. Ако българите повярват, че могат да създадат нещо, ще съумеят – безапелационен е Сал Ракели. Лесно е да упрекваме полициите, само че те са наше отражение. Ето за какво би трябвало преди всичко да изменим личната си настройка, а по-късно да пожелаваме нещо от тях.

Сал Ракели разяснява, че духовните водачи идват от по-висшите измерения. Те са самобитни топки светлина, които виждат живота в вероятност и не са въвлечени в проблемите на Земята. Също като извънземните те са от по-висшите измерения. Духовните водачи на учителя да вземем за пример са му споделили, че преди 1.5 милиона години на Марс е имало нуклеарна война. За да се спасят, доста от извънземните са намерили нов дом на Земята. Днес те не престават да живеят измежду нас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР