Прочутият режисьор Уди Алън планира да се отдаде на заслужена

...
Прочутият режисьор Уди Алън планира да се отдаде на заслужена
Коментари Харесай

Уди Алън планира дълга почивка

Прочутият режисьор Уди Алън възнамерява да се отдаде на заслужена отмора до края на годината. Това ще се случи откакто създателят на „ Вики, Кристина, Барселона “ завърши промо турнето си, обвързван с последното му заглавие - „ Дъждовен ден в Ню Йорк “.

Така, Алън за първи път от години насам ще наруши традицията си да осъществя по един филм на година. „ Уди обича да работи. Той не излиза във ваканции “, споделя негов доближен пред New York Post.

Междувременно режисьорът не се размина и със конфликта с придвижванията от рода на #MeToo и Time`s Up. Самият той установи, че би трябвало да го дават за образец, тъй като е в киноиндустрията от 50 години, само че никоя актриса не се е оплакала от него.

Той обаче беше упрекнат в посягане от осиновената си щерка Дилън Фароу през 1992 година Тогава прокуратурата не откри задоволително доказателства за развой. Дилън, която е към този момент на 32 години, повтори обвиняванията си още веднъж след появяването на #MeToo. Тогава няколко звезди от филмите му споделиха, че не биха работили повече с него.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР