Прочутият певец, композитор, автор на песни, актьор, писател и активист

...
Прочутият певец, композитор, автор на песни, актьор, писател и активист
Коментари Харесай

Стинг не с един, а с 2 концерта на Античния театър в Пловдив през юни

Прочутият артист, композитор, създател на песни, артист, публицист и деятел Стинг ще има не един, а два концерта на Античния спектакъл в Пловдив през лятото на 2018 година.

Един от най-великите актьори на международната музикална сцена, която през популярната си кариера е продал съвсем 100 милиона албума и е притежател на голям брой влиятелни награди, ще гастролира в града под тепетата на 19 и 20 юни.

Концертите му са включени във формата „ Hills Exclusive ” и се реализират с финансовата поддръжка на Община Пловдив, като част от календара на културните й събития следващата година. Мястото за провеждането им – Античния спектакъл, е определено персонално от Стинг.

И в действителност, какво по-невероятно комбиниране на хилядолетна история и културни обичаи, прелестно допълващи магическата музика на този свръхестествен актьор. Феновете на Стинг в България ще имат изключителното наслаждение да чуят всичките му шлагери в един брилянтен театър, комбиниран с неповторимата атмосфера на Античния спектакъл.

Поради лимитирания потенциал на античната сцена билетите за всеки от концертите на Стинг са единствено по 3000 броя и след 10 часа този петък – 15 декември, ще се продават на цени от 110 до 190 лева в мрежите на Тикетпро и Ивентим и онлайн платформите им.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР