Прочутият медиум и мистик Едгар Кейси, който е посветил голяма

...
Прочутият медиум и мистик Едгар Кейси, който е посветил голяма
Коментари Харесай

Едгар Кейси: Силата на камъните и кристалите

Прочутият медиум и мистик Едгар Кейси, който е посветил огромна част от живота си върху проучване на магическите сили на природата, е твърдял, че кристалите и камъните имат специфични сили, които работят върху хората.

Според Кейси най-големият бистър генератор се намира на дъното на Атлантическия океан. Той излъчва мощна електромагнитна сила.

Кейси твърдял, че античните цивилизации и най-много популацията на Атлантида са употребявали кристалите за фокусиране на светлината на лазер върху пирамиди, обелиски и каменни паметници. Всеки паметник или сграда с кристална решетка се е употребила от античните за увеличаване на силата за осветление.

Кристалите са се употребявали от античните за управление на дъжда и вятъра, за хипнотизиране и управление на избрана част от популацията.

 Кристали

Древните жреци са умеели да употребяват силата на камъните и кристалите. С помощта на камъни и кристали те създавали епидемии и заболявания, внедрявали в душeвността на избрани хора страхове и пороци, успявали да ги подчинят на волята си благодарение на кристали и камъни.

Според Кейси благодарение на камъни и кристали античните са можели да забавят развиването на ембрион в утробата на майката и да се вършат генетични опити.

Едгар Кейси е считал, че атлантите и лемурийците са употребявали композиция от ултразвук и кристали. Така те можели да материализират силата на мисълта и да повдигат по този метод големи каменни блокове за строителство на пирамиди и други антични здания.

Кристалите и камъните могат да кодират информация във високочестотния бранш и благодарение на вибрациите си да трансформират елементарен човек в доста интелигентен.

С помощта на кристалите и камъните са се лекували доста рискови заболявания, като за лекуването на всяка болест камъните и кристалите са се обработвали по специфичен метод.

Кристалите и камъните имат магическа мощ и античните са знаели по какъв начин да я употребяват. С помощта на камъните и кристалите, съгласно Едгар Кейси, е можело да се направи доста мощна магия, и с тяхна помощ тя можела да се обезврежда.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР