Прочутият холандски специалист Луис ван Гаал сподели защо е махнал

...
Прочутият холандски специалист Луис ван Гаал сподели защо е махнал
Коментари Харесай

Ван Гаал обясни защо е разкарал Тони от Байерн - издърпал ушите на нападателя

Прочутият холандски експерт Луис ван Гаал показа за какво е махнал Лука Тони от Байерн (Mюнхен) през 2009 година. Бившият ментор на баварците, който изведе немския исполин до край в Шампионската лига, разкри, че нападателят не спазвал съвсем никаква дисциплинираност. Това вбесило Ван Гаал.

" Издърпах му ушите, тъй като непрекъснато се лигаваше на закуска. Тони се държеше неуважително към мен и съотборниците си. Това е измежду неприемливите неща в един футболен тим. Имам предписание: колективът е по-голям от всеки един ", довери Ван Гаал пред " Билд ".

Припомняме, че италианският изпълнител мина от Фиорентина в Байерн през лятото на 2007 година. Той бе част от новата селекция на " Алианц Арена " дружно с френският национал Франк Рибери. В първия си сезон в Германия, под управлението на Отмар Хитцфелд, Тони вкара 39 гола във всички шампионати, а отборът от Мюнхен завоюва купата.

Попаденията на италианеца в идната акция пък бяха 19, а тогава отпред на баварците беше Юрген Клинсман, сменен напролет на 2009 година от Юп Хайнкес. С идването на Ван Гаал Лука бе пратен краткотрайно в дубъла на Байерн, а по-късно последва преотстъпване чартърен в Рома.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР