Прочутият американски писател Джордж Р.Р. Мартин, чиито книги дадоха основата

...
Прочутият американски писател Джордж Р.Р. Мартин, чиито книги дадоха основата
Коментари Харесай

Джордж Р.Р. Мартин: Не мисля, че това трябва да е финалът на Игра на тронове

Прочутият американски публицист Джордж Р.Р. Мартин, чиито книги дадоха основата на Игра на тронове, се причисли към фенбазата, останала със смесени усеща от обстоятелството, че идният сезон ще постави завършек на телевизионната сага.

„ Не мисля, че това би трябвало да е финалът на сериала “, безапелационен бе той на аления килим по време на премиерата на последните епизоди в Съединени американски щати.

„ И все пак, ето ни на! Струва ми се, че като че ли започнахме това премеждие предходната седмица. По-дълго време ли е минало? ", добави още създателят на Песен за огън и лед, който е зает с наливането на основите на цели 5 спин-оф продукции на шлагера на HBO.

Само една от тях все още има пас към дребния екран. Сериалът е с работно заглавие Дългата нощ, а по сюжета работят Мартин и Джейн Голдман (Домът на мис Перигрин за чудати деца). В основната роля пък ще забележим английската звезда Наоми Уотс.

„ Снимачният развой ще стартира напълно скоро. Различен план е, доста друг. Действието се развива хиляди години по-рано в една напълно друга епоха на Вестерос. Няма дракони, няма Железен престол. Ще ми е забавно да проследя реакцията на почитателите “, споделя още Мартин.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР