Прочутият американски боксьор Флойд Мейуедър младши отправи сериозни критики към

...
Прочутият американски боксьор Флойд Мейуедър младши отправи сериозни критики към
Коментари Харесай

Мейуедър с остри думи към Нурмагомедов

 Посрещнаха Хабиб Нурмагомедов като народен воин (видео)
Прочутият американски боксьор Флойд Мейуедър младши насочи съществени рецензии към държанието на Хабиб Нурмагомедов след успеха му над Конър Макгрегър на UFC 229 в Лас Вегас.

Според Мейуедър, който се срещна на кръга с Макгрегър по разпоредбите на бокса в предпоследния дуел на ирландеца, Нурмагомедов се е държал извънредно непрофесионално, откакто прескочи огражденията и потърси разпра с хора от екипа на Макгрегър.

" Не познавам това момче, само че чух, че не е губило до този миг. Макгрегър е сложен противник. Да скочиш от кръга и да се сбиеш със феновете е доста непрофесионално. За това ще има голяма санкция. Аз съм преживявал такова нещо, само че тогава на кръга стана ръкопашен пердах и противникът ми беше санкциониран със седемцифрена сума. Сега санкцията би трябвало да е чудовищна ", споделя Мейуедър, представен от " Дейли Мейл ".

Нурмагомедов се пробва да трансферира виновността за експлоадирането си на щаба на ирландеца. Той твърди, че бил предизвикан по време на мача с обиди на религиозна основа. Това отключило експанзията в него. " Треньорът му крещеше от самото начало, че съм " мюсюлманска гад ". Не устоях ", споделя дагестанецът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР