Прочутите тризначки от „Биг брадър“ могат да бъдат натирени от

...
Прочутите тризначки от „Биг брадър“ могат да бъдат натирени от
Коментари Харесай

Изхвърлят тризначките от апартамента на Тодор Живков

Прочутите тризначки от „ Биг брат “ могат да бъдат натирени от жилището, даден им от Тодор Живков, по тази причина, че три години майка им не е плащала наем за общинското жилище.

Общинската администрация осъди употребилите на жилищата да заплатят сумата от 3089 лв. за неплатен наем на двете прилежащи жилища, които Вяра Надежда, Любов и майка им Любка Станчеви употребяват от близо 30 години. Натрупаният дълг е за интервала 1 ноември – 31 октомври 2016г.
По време на правосъдните каузи тризначките заявяваха, че жилищата им били подарени от Тодор Живков, тъй като майка им сама отглеждала 5 деца – 4 дъщери и един наследник. Доказателства за това обаче не бяха показани. Ако парите не се платят в упоменатия период, наемателите на двете жилища ще бъдат наложително изведени дружно с багажа им.

Това не е първия случай, в който „ триглавият дракон “ си имат неприятности с правораздаването. Преди няколко години продуцентът на БИГ Брадър Нико Тупарев заведе дело против сестрите за клюка. Те го бяха набедили, че желал да ги пласира за проститутки. Продуцентът претендираше за 20 000 лв., само че в последна сметка получи 5 000 от Вяра и Надежда, а Любов бе оправдана, написа „ Телеграф “.

Преди две години Надежда Станчева бе наказана от лихвар, от който взела 2900 лв. с ангажимента да ги върне след месец. Дала му обаче единствено 250 лв.. Така с лихвите дългът стигнал 6700 лв.. Частен правосъден реализатор разгласи на търг сребристо БМВ, като единствена благосъстоятелност на Надежда и сестрите й.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР