Прочулият се като Ловеца на мигранти ямболия е на седмото

...
Прочулият се като Ловеца на мигранти ямболия е на седмото
Коментари Харесай

В Ямбол Стягат Празник, Динко Стана Баща

Прочулият се като Ловеца на мигранти ямболия е на седмото небе, откакто усети в ръцете си дребната Виктория. Бебето тежи 3,550 кг, 55 сантиметра е и се появи на бял свят към 7 сутринта, описа разчувстваният татко. Името е определено още преди месеци, като се двоумял сред Вероника и Виктория. В последна сметка се стопира на Виктория, което значи „победителка“.

„ Утре ще е като народен празник за Ямбол. Станах татко за първи път! “ Това заяви извънредно пред „ България Днес “ Динко Вълев.

„ Неописуемо е възприятието. Не знам къде се намирам от наслада. Много се вълнувам. При бебенцето съм в този момент “, сподели той по телефона от ямболската болница. За първи път пред „ България Днес “ Динко разкри и коя е майката. Красавицата Весела се оказва манекенка, която скъсала с стилния подиум и се върнала в Ямбол точно поради Динко. Блондинката ще живее в новата къща на Ловеца на мигранти, която той издигна предходната година.

„ Ще се радват на благоденствие, от нищо няма да са лишени. Мъжка дума “, прибавя още Динко Вълев. Той е безапелационен, че съзнателно е спрял с медийните изяви, когато схванал, че Весела чака бебе. Така в живота на бойния ловджия на хора настъпи неправдоподобен поврат. Той е не запомнил за нощния живот и заведенията и в този момент ще се посвети напълно на фамилията си и бизнеса си, който процъфтява.

„ Гледам си моя живот, не се греша в непознатия. С Весела сме от година дружно, тя просто се влюби в мен и напусна София, с цел да пристигна в Ямбол. С подобен жест не се колебая в любовта й “, споделя още Динко за връзката си. Динко не е спал цяла нощ, само че възнамерява да полее първата си рожба, както прилича по ямболските традиции, като не е изключено Динко да яхне и прословутия си танк, с цел да направи същинска проява на събитието. „ И датата е 11.01. – хубави цифри, тъй като моята Виктория е една- единствена! “, похвали се таткото.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР