Прочулият се из цяла България сутеньор-баровец Димо Петров, по прякор

...
Прочулият се из цяла България сутеньор-баровец Димо Петров, по прякор
Коментари Харесай

Бг правосъдие: Сутеньорът-баровец Флорината няма да лежи, въпреки жриците, които върти

Прочулият се из цяла България сутеньор-баровец Димо Петров, по прякор Флорината, публично е работел като фитнес инструктор в хотел „ Диамант “ в Слънчев бряг. Демонстрацията на забележителни финансови благоприятни условия и парадирането с Мерцедес S-класа за 250 000 лева въобще не кореспондирали с трудовия контракт на Флорината.

Баровецът обаче не изкара и месец зад решетките. Преди броени дни пловдивчанинът подписа съглашение с Районна прокуратура-Несебър и получи 2 години и 6 месеца, само че отсрочени с 5-годишен изпитателен период, както и 8 000 лева санкция.

Само шест от задържаните жрици при акцията в „ Мулен руж “ в края на август пък признали, че заработват като проститутки за Флорината. Друга любопитна детайлности е, че по време на интервенцията в бардака са открити 12 хартиени плика с букви на труженичките.

По време на блестящата операцияна криминалисти и профилираните полицейски сили, почнала малко преди среднощ на 26-ти август и траяла 3 часа и половина, са задържани 10 девойки и Флорината, напомня флагман.бг.

Така нареченият сексуален бар „ Мулен руж ” в Слънчев бряг в действителност е част от поредност нощни клубове, носещи общата шапка „ Den Glade Viking ”, благосъстоятелност на вдовицата на бай Миле – Силвия Панагонова. 50-годишният Петров взел чартърен заведението, което се намира в сърцето на най-големия ни морски курорт.

Припомняме, че Димо Петров-Флорината и групата му бяха разрушени в Банско през март 2018 година – отново в едноименен стриптийз бар „ Мулен руж ”. Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лева на вечер. 5-минутен сексуален танц е коствал 20 лева, 20-минутен секс – 100 лева

В хода на извършената акция по линия на противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции и склоняване към проституция са тествани 9 обекта – жилищни здания и коли, вследствие на което са открити и конфискувани валута на стойност към 23 000 лева и разнообразни наркотични субстанции – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.

Тогава Районният съд в Разлог обаче освободи Флорината и хората му единствено след 72 часа против парична гаранция, а Окръжният съд в Благоевград удостовери решението на първата инстанция. Така откакто заплати 30 000 лева гаранция, единствено месец и половина по-късно – с висящо обвиняване по член 159а от Наказателен кодекс – за склоняване към проституция и трафик на дами за полова употреба, Флорината още веднъж се появи в Слънчев бряг.

Този случай обаче няма по какъв начин да се вземе под внимание от съда, защото делото към момента не е завършило. Флорината по всяка възможност още веднъж ще се признае за отговорен и ще подписа съглашение за условна присъда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР