Прочитът на изборните резултати за втори път показват, че суверенът

...
Прочитът на изборните резултати за втори път показват, че суверенът
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Безусловна подкрепа няма

Прочитът на изборните резултати за повторно демонстрират, че суверенът - гласоподавателят чака да има разговор сред политическите партии в Народно събрание и по този метод да се вземат решение проблемите и въпросите. Днес можем да кажем, че има една добра основа за разговор и мисля, че всички политически партии в Народно събрание би трябвало да подходят с доста сериозна отговорност. Трябва да се възползваме от основата за разговор и да произведем ясни, национални цели на база партийните си цели. Да има ясна стратегия с ясни периоди за осъществяване за идващото държавно управление и да се търси поддръжка за такова държавно управление. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след консултациите с президента Румен Радев.

Безусловна поддръжка няма. Това отговори той на въпрос при какви условия Движение за права и свободи би подкрепило кабинет на Има Такъв Народ.

Възстановяване на нормалността на политиката, възобновяване на демокрацията са условия, от които няма да отстъпим. Трябва стратегия за ускорено икономическо развиване на страната, добави той.

По думите му персоналният състав е вторичен.

Възстановяването на демокрацията, не може да се случи посредством недемократични способи и принадлежности, уточни Карадайъ. Демонтажът на порочния модел, не може да се случи със същия модел, добави той.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/1066223033785642
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР