Прочетох едно интервю на един български доктор. Но не какъв

...
Прочетох едно интервю на един български доктор. Но не какъв
Коментари Харесай

Слави Трифонов цитира лекар и попита - лъжат ли Борисов и оперативния щаб за COVID-19?

Прочетох едно изявление на един български лекар. Но не кой да е български лекар, а лекар Стоян Алексов. Този човек е ръководител на Българската асоциация по патология и като подобен взе участие в семинар на Европейската асоциация по патология.
Този почитан експерт изрично декларира:
„ Хората умират С ковид, а не ОТ ковид! “ Това показва в собствен пост в обществената мрежа Слави Трифонов.
Припомняме, че по-рано денем лекар Стоян Алексов приказва точно пред нас от Actualno.com
Actualno.com потърси доктор Алексов заради две аргументи. Първата – негово изявление за портала " Право и здраве ", чието лице е доктор Стойчо Кацаров. Втората – мнението на началника на Националния действен щаб (НОЩ) генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, чиято компетентност обаче е коремната хиргургия – че е манипулативно да се приказва, че не се умира от ковид.
" Коронавирусната зараза не води до гибел ", съобщи доктор Алексов диалога си с доктор Стойчо Кацаров, в който показа опит от 16-тия Европейски конгрес по патология, извършен онлайн през вчерашния ден (13 май). Можете да изслушате на цялостен запис най-долу в материала това изявление..
В диалог с Actualno.com, доктор Алексов посочи тезата си – че поради мълчалив мощен напън на Световната здравна организация (СЗО) аутопсии на съдбовно приключили случаи с открит ковид се вършат доста мъчно . Заради това, по негово мнение и, по негови думи, отзиви на негови сътрудници от Европа,. Къде е казусът, кой прави казусът, зададе риторичен въпрос доктор Алексов с получател СЗО!
Той посочи пред Actualno.com, че за гибелта коронавирусна зараза . Това не е здравно, по този начин липсва последното звено от информация за здравната картина – по какъв начин става тази работа, считат немските сътрудници на доктор Алексов. Което води до неверни решения, съгласи се лекарят пред Actualno.com. Припомняме, че за напън какво публично да се води като съществена причина за гибел при диагностицирани с ковид споделиха и двама американски лекари, чиято конференция на тематика " ковид " беше свалена неведнъж от YouTube - припомнете си ТУК!
Ето какво още написа Трифонов
Доктор Стоян Алексов цитира патолозите от Швейцария, Франция, Германия, Италия, Испания и твърди, че коронавирусът не е гибелен. И че няма човек, умрял от ковид!
Председателят на българската асоциация по патология и патоанатомия, който несъмнено схваща от тези неща, споделя че, с цел да се твърди, че човек е умрял от ковид, би трябвало да има открита възпалителна реакция, довела до гибелта, без да има други несъвместими с живота болести. Такива случаи няма. Казва го лекар Стоян Алексов.
Цитирам съответните думи на лекар Стоян Алексов:
„ Няма характерни патоморфологични белези на провалите от ковид върху човешките тъкани. Няма никаква разлика на аутопсия сред умрял с коронавуирус и подобен умрял от сезонна вирусна зараза. Нямаме моноклонално антитяло, с което да маркираме и да отличим картината от тази на други вирусни инфекции. За разлика от грипа, кoронавирусът не води до гибел.
Световната здравна организация сгреши, че разгласи пандемия, тъй като такава няма. У нас са направени единствено три аутопсии, тъй като СЗО даде директива да НЕ съдебна експертиза ПРАВЯТ аутопсии на умрелите.
В това няма логичност. Когато имаме нова картина, породена от нов вирус, логиката е да се вършат аутопсии на всички, с цел да се събере оптималната информация за новата болест. Това държание на СЗО може да се дефинира като незаконно.
Кризата насочи целия запас на здравната система в посока ковид и от това страдат болните с всички други болести, изключително тези с онкологични болести. Работата ни върху биопсични материали, цитонамазки и други е намаляла ДЕСЕТ пъти. Пациентите са уплашени и не търсят здравна помощ, доста случаи остават недиагностицирани.
Това значи, че ще основат повече проблеми на здравната система, в сравнение с от самия ковид. “
Край на цитата.
Аз ли обезумявам или лекар, който е експерт по това да откри от какво тъкмо и съответно е умрял един човек, споделя, че нито един човек, дублирам - нито един човек - не е умрял от ковид.
И тогава идват няколко прекомерно значими въпроса:
Лъже ли министър председателят Бойко Борисов, дружно с Националния действен щаб, че в България има умряли от ковид хора? Как го разбрахте без аутопсии?
Не е ли това целеустремено създавана дезинформация за основаване на боязън и суматоха в популацията?
Удобни ли са за настоящата власт тези боязън и суматоха, с цел да може ръководството на същата тази власт да продължава?
И не е ли всичко това превъзходен мотив да се нарушат съществени човешки и цивилен права, обезпечени от Конституцията на Република България?
Отговорите оставям на вас, уважаеми съграждани.
А аз, като един от вас, съм гневен. Много съм сърдит и мисля, че министър председателят Бойко Борисов и Националният действен щаб са директно виновни за суматохата и страха. И за лъжите. И за опашките пред трудовите тържища.
Така че, министър председателят Бойко Борисов и Националният действен щаб би трябвало да понесат своята отговорност. Бесен съм, само че това ви го споделям най-спокойно. С гласа на разсъдъка ", написа още Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР