“Прочетох, че последните 10-12 години голмайсторът на първенството не печели

...
“Прочетох, че последните 10-12 години голмайсторът на първенството не печели
Коментари Харесай

Влахович: Трябваше ми време за адаптация в Юве, но трябваше да се справя по-добре

“Прочетох, че последните 10-12 години голмайсторът на шампионата не печели Скудетото, само че постоянно има първи път, нали? Отборните цели идват преди персоналните. По-важно е да побеждава, само че в случай че аз вкарам 30 гола и станем първенци, няма да имам проблем ”, показа.

Нападателят приказва за идването си в: “Не беше мъчно решение, тъй като Юве е популярен клуб, доста непосредствен до моя метод на работа, в никакъв случай не се отхвърля до края, има вяра даже когато наподобява, че всичко е изгубено. Определено имах потребност от известно време, с цел да привикна. Въпреки това, трябваше да се оправя по-добре. Не съм удовлетворен, тъй като загубихме край. Класирахме се за Шампионската лига, само че аз можех да направя повече ”.

: ', 30 gol e scudetto. Pubalgia? Problema vecchio, sono quasi al top. Niente scuse, l'anno scorso dovevo fare di più'
— calciomercato.com (@cmdotcom)
Влахович разяснява и новите попълнения Пол Погба, Анхел Ди Мария и Бремер: “Пол обича да дава прякори. Познавам го единствено от малкия екран. Той е международен първенец, който завоюва толкоз доста в години, в които беше в Юве. Анхел играе на най-високо равнище отдавна. С него би трябвало да се опознаем, с цел да се разбираме по-добре на терена, само че съм сигурен, че няма да е проблем. Той е играл с огромни нападатели. Аз би трябвало да го запитвам по какъв начин да се движа, с цел да ме намира. Бремер е най-хубавият бранител в Серия А. След сезон, в който не спечелихме нищо, наше обвързване е да имаме за цел да спечелим всичко ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР