Прочетете още: Ново устройство ще показва колко е увредена косата

...
Прочетете още: Ново устройство ще показва колко е увредена косата
Коментари Харесай

Brow Try-on показва кой тип вежди е най-подходящ за вас








Прочетете още: Ново устройство ще демонстрира какъв брой е повредена косата ви

Benefit Cosmetics показва един нов метод, посредством който ще можете елементарно да откриете каква форма вежди ви отива най-вече. Козметичната компания си сътрудничи с ветерана в цифровото видоизменение Modiface, с цел да сътвори Brow Try-On. Това е инструмент за добавена действителност, който може да покаже по какъв начин ще изглеждате с друг вид вежди, преди да преминете към деяние.

Brow Try-on работи като открива косъмчета по веждите и клонира всяко едно от тях, с цел да сътвори разнообразни форми. Освен това инструментът не се отклонява прекалено много от вашата действителна извивка на веждите, а крайният резултат е предложение, което е оптимално естествено.

Brow Try-on не е първият козметичен или обвързван с хубостта инструмент/приложение за добавена действителност, което демонстрира по какъв начин ще наподобява лицето ви с избран грим или черти. Дори магазинът за козметика Sephora вкара приложение игра за добавена действителност предходната година.

Инструментът е ориентиран най-вече към тези, които към момента са нови в изкуството за оформянето на веждите. Но няма предписание, което да не разрешава той да се употребява и от опитните в тази област. Ако желаете да го изпробвате, отидете на формалния уебсайт на Benefit. Избирайки опцията live, ще можете да видите по какъв начин Brow Try-on работи в действително време. Вие би трябвало единствено да качите своя фотография или да изберете от предложенията, в случай че формата на вашето лице е сходна.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР