„Пробойните в системата БАЦИС лишават от пари както здравеопазването, образованието,

...
„Пробойните в системата БАЦИС лишават от пари както здравеопазването, образованието,
Коментари Харесай

Иван Иванов: Лицето на корупцията в България е ГЕРБ

„ Пробойните в системата БАЦИС лишават от пари както опазването на здравето, образованието, фонд пенсии, по този начин редица други сфери. " Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Иван Иванов пред БТВ. Той напомни, че по време на чуването в Народното събрание на чиновниците на ДАНС, Менда Стоянова от ГЕРБ се е опитвала да им вкара думи в устата, за бъде затулен казусът.

„ Европредседателството ни стартира с няколко доста съществени непознати изявления в западни медии за корупцията у нас. Те бяха придружени от няколко съществени социологически проучвания- на Евробарометър и на Българската стопанска камара, в които се споделя, че корупцията е най-сериозният проблем. Сега е шансът да почистим този проблем и да се вземат ограничения ", уточни Иван Иванов. Според него ГЕРБ ръководят към този момент над осем години и генерират корупция.

„ Българска социалистическа партия е единствената опция на това ръководство, лицето на корупцията е партия ГЕРБ, която ръководи към този момент над 8 години страната ", сподели той. На въпрос на водещия, дали всички в Народното събрание ще са против Българска социалистическа партия, Иван Иванов отговори: „ Много евентуално. Корупцията сплотява ползи. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР