Проблемното поведение на Езра Милър не е отскоро и създава

...
Проблемното поведение на Езра Милър не е отскоро и създава
Коментари Харесай

Ще влезе ли в затвора Езра Милър

Проблемното държание на Езра Милър не е неотдавна и основава значително проблеми. Заради тях филмът The Flash с негово присъединяване имаше доста забавяния, само че в последна сметка се чака да излезе през юни 2023 година
 Езра Милър и новината, че ще потърси помощ за психологичните си проблеми
Защо Езра Милър ще потърси помощ

Актьорът е схванал, че не може да продължава дълго по този начин

Новините за артиста обаче надалеч не са толкоз положителни. С необяснимо странното си и даже рисково държание той продължава да си навлича неприятности.

Припомняме, че Езра Милър беше задържан на Хаваите два пъти в границите на един месец. Първо за непочтено държание и тормоз, а по-късно, по-малко от четири седмици по-късно, за нахлуване от втора степен. Той не оспорва обвиняването, подадено към него и заплати санкция от 500 $, както и 30 $ правосъдни разходи. По-късно обаче обвиняването за тормоз беше отхвърлено.

Към артиста са отправяни и още две други обвинявания. Едното от тях е за душене на жена в исландски бар, а другото - за тормоз на друга жена в дома ѝ в Берлин.
 Снимка 591522

През август Езра Милър се извини за държанието си и стартира лекуване, касаещо психологичното му здраве. Тогата той увери, че ще направи всичко, с цел да се върне към здравословен, безвреден и работлив метод на живот.

Това заричане очевидно на артиста му е мъчно да съблюдава, тъй като неотдавна още веднъж се е забъркал в проблеми. Самият той обаче не ги приема като такива, защото пред съда се признава за почтен.

Последните обвинявания към Езра Милър са за кражба с щурм на населен дом, както и за дребна кражба. Ако бъде приет за отговорен и по двете обвинявания, артиста го грозят до 26 години затвор.

По време на чуването в съда е станало ясно, че Милър е нахлул в резиденция в Стамфорд, Вирджиния, на 1 май. След следствие полицията е разкрила няколко изчезнали бутилки алкохол от парцела, в който по време на обира притежателите не са участвали. След събрани показания и прегледи на записите от камерите за наблюдаване, на Милър му е било повдиганото обвиняване за незаконна кражба с щурм. Според обвиняването общата стойност на откраднатите предмети е под 900 $.
 Aquaman and the Lost Kingdom, The Flash, Comic Con в Сан Диего и за какво DC и Warner Bros. не разкриха нищо към филмите
Какво се случва с Аквамен и Светкавицата

Защо не чухме нищо за двамата кино лентата на Comic Con в Сан Диего

На Езра Милър това закононарушение може да му коства 25 години затвор и оптималната санкция от 1000 $. Засега той се е съгласил да няма контакт със притежателя на къщата, нито пък да се връща в нея, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР