Проблемите засягали само една от фирмите му в Обединеното кралство300

...
Проблемите засягали само една от фирмите му в Обединеното кралство300
Коментари Харесай

Тв готвачът Джейми Оливър банкрутира

Проблемите засягали единствено една от компаниите му в Обединеното кралство

300 души могат да останат без работа, откакто веригата заведения за хранене на известния британски ефирен готвач Джейми Оливър разгласи неплатежоспособност, заяви Sky News.
Ще се търси нов притежател за над 20 обекта, като процесът по превръщане на остатъците от компанията ще се води от KPMG.
Говорител на Оливър акцентира, че проблемите засягат единствено една от компаниите му в Обединеното кралство и останалите сдружения все още „ действат обикновено ”.
43-годишният Оливър разяснява, че е надълбоко тъжен от развиването на нещата. „ Искам да благодаря на всичките си чиновници и снабдители, които вложиха сърцата и душите си в този бизнес за над десетилетие ”, добави той.
Преди две години бизнесът на Оливър избегна на косъм същата орис. През 2017 готвачът, който живее в имение за 8.9 млн. паунда в Хайгейт, влага 12.7 млн. от личните си пари, откакто му бяха дадени единствено два часа, с цел да реагира и да избави веригата си. Тогава компанията дължала 71.5 млн. паунда.
През 2018 година 12 от общо 37 ресторанта от веригата затворили порти. Основна причина е изключителната конкуренция на пазара, която към този момент изхвърли от бизнеса доста от другите играчи.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР