Проблемите в защитата на Челси не притесняват мениджъра на тима

...
Проблемите в защитата на Челси не притесняват мениджъра на тима
Коментари Харесай

Тухел не е притеснен от грешките в защитата на Челси

Проблемите в отбраната на Челси не тормозят мениджъра на отбора Томас Тухел и той е убеден, че защитата ще бъде на равнище в идния турнирен мач против Саутхямптън.

Дисциплината в отбранителен проект бе признак за стила на Тухел и с помощта на постоянните изяви в отбрана Челси завоюва Шампионска лига и международното клубно състезание през предходната година.

В последните два мача Челси позволи общо седем гола - четири от Брентфорд и три от Реал Мадрид, само че Тухел има вяра, че това е единствено кратковременен спад.

"Тези пробойни в отбрана пристигнаха от нищото и от нас зависи бързо да си върнем стабилната игра в отбранителен проект. Не би трябвало да се тревожим прекалено много, а да се фокусираме още веднъж върху мощните си страни и да запазим вярата в личните сили ", разяснява Тухел преди мача със Саутхямптън.

"Влязохме в сбит цикъл от мачове, а в последните кръгове във Висшата лига играхме против по-свежи тимове, които нямат толкоз мачове и е предизвикателство да се оправим. Но няма да търсим извинения ", сподели още Тухел.

Крилото Калъм Хъдсън-Одой не е разполагаем заради травма в гърба, до момента в който нападателите Ромелу Лукаку и Хаким Зиеш са под въпрос заради леки контузии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР