Проблемите в управляващата коалиция са почти изгладени. Вече има диалог.

...
Проблемите в управляващата коалиция са почти изгладени. Вече има диалог.
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не ми е на нивото да коментирам глупотевините, които ръси Нинова

Проблемите в ръководещата коалиция са съвсем изгладени. Вече има разговор.

Това увери вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила. "Има ли смисъл да разясня, откакто проблемите са изгладени към този момент съвсем изцяло? ", попита Симеонов и продължи с въпросите: "Има ли смисъл да се връщаме към отрицателното? Има ли смисъл да търсите постоянно отрицателната вест? А има ли смисъл да робувате на заблудата, че положителната вест не е вест? ".

Съпредседателят на Оперативна програма се похвали още, че коефициентът на потребно деяние на ръководещата коалиция бил много добър. "Ще видите какви са резултатите за пет месеца и сами ще извършите извода за коефициента на потребно деяние. Мисля, че резултатите са налице. На мен ми е към този момент неловко да ги дублирам ", разяснява той. По изявлението му, че го натискат да назначава "калинки ", патриотът се измъкна с довода, че той не назначавал никого, тъй като нямал право.

А за декларацията на соцлидера Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, която цитира напълно неговото изявление за напрежението в обединението, Валери Симеонов отсече: "Аз на равнището на Корнелия Нинова няма да падам - да разясня глупотевините, които ръси от заран до вечер. Не ми е равнището просто ", безапелационен беше Симеонов, представен от Канал 3.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР