Проблемите в управляващата коалиция били почти изгладени, вече имало диалог.

...
Проблемите в управляващата коалиция били почти изгладени, вече имало диалог.
Коментари Харесай

Симеонов: Не ми е на нивото да коментирам глупотевините, които ръси от сутрин до вечер Нинова

Проблемите в ръководещата коалиция били съвсем изгладени, към този момент имало разговор. Това увери вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов.

" Има ли смисъл, откакто проблемите са изгладени към този момент съвсем изцяло? ", отхвърли да ги назове Симеонов и продължи с упрек: " Има ли смисъл да се връщаме към отрицателното? Има ли смисъл да търсите постоянно отрицателната вест? А има ли смисъл да робувате на заблудата, че положителната вест не е вест? ".

Съпредседателят на Оперативна програма се похвали още, че коефициентът на потребно деяние на ръководещата коалиция бил много добър.

" Ще видите какви са резултатите за пет месеца и сами ще извършите извода за коефициента на потребно деяние. Мисля, че резултатите са налице. На мен ми е към този момент неловко да ги дублирам ", разяснява той, представен от Канал 3.

По изявлението му, че го натискат да назначава " калинки ", патриотът се измъкна с довода, че той не назначавал никого, тъй като нямал право.

А за декларацията на соцлидера Корнелия Нинова, която цитира напълно неговото изявление за напрежението в обединението, Валери Симеонов отсече: " Аз на равнището на Корнелия Нинова няма да падам - да разясня глупотевините, които ръси от заран до вечер. Не ми е равнището просто ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР