Проблемите в семейството на Нана Гладуиш продължават, разбра HotArena.Наскоро мъжът

...
Проблемите в семейството на Нана Гладуиш продължават, разбра HotArena.Наскоро мъжът
Коментари Харесай

Оперираха мъжа на Нана

Проблемите в фамилията на Нана Гладуиш не престават, разбра HotArena .

Наскоро мъжът на водещата лежащ под ножа. Лекари оперираха крайници на Джонатан , а в продължение на месец той ще би трябвало да се придвижва благодарение на патерици. В момента мъжът й разчитал напълно на нея. 

Тъй като е изцяло обездвижен, Нана се е трансформирала в негов персонален помощник. И тази сложна обстановка тя приема с усмивка и се майтапи: " Казала съм му, че като махне патериците, аз ще ги взема, че да си умря малко. Това ни е ангажимента ", споделя звездата от " Съдебен спор ". 

Всъщност в последните месеци и нейното здраве не било по никакъв начин цветущо. Този път обаче нямала проблеми по отношение на онкологичното заболяване, с което води борба към този момент 7 години. По време на скорошната почивка на фамилията, което всяка година върви на обиколка на обичаните си дестинации в Америка, Нана претърпяла няколко неприятни случая. 

Още в първите дни на почивката усетила изтръпване на едната част на лицето си. Уплашила се да не получава инсулт , само че лекарите я успокоили, че е получила частична лицева парализа, която си докарала от стоене под студената бликам на климатика, която й възпалила нерв. За благополучие, болезненто положение бързо отшумяло. 

На всичкото от горната страна тя била нахапана от инсекти и поличила алергична реакция. " Изядоха ме до гибел, три дни не спах ", жалва се Гладуиш. С това обаче перипетиите й не свършили. Тя и синът й Джейсън решили да покарат кънки. Детето й обаче тръгнало да залита, а Нана се пробвала да го хване, с цел да не падне от огромна височина на асфалта. Тя обаче се приземила по тил и се оказало, че си е счупила опашката , предава Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР