Проблемите с паркирането нямат край. Всеки ден се натъкваме на

...
Проблемите с паркирането нямат край. Всеки ден се натъкваме на
Коментари Харесай

Пак заради паркиране! Неизвестен нанесе щети по чужда кола СНИМКА

Проблемите с паркирането нямат край. Всеки ден се натъкваме на безумни обстановки. От разлепени бележки с цветущи послания, до по-груби подмятания. Такъв е и този от Варна. Жена намира колата си със счупени странички огледала и една от чистачките.

Нанси Ангелова недоумява кой и за какво е постъпил по този метод, в случай, че е оставила на очевидно място телефон за връзка с нея. Освен това, дамата не е попречила трафика в региона, нито е запушила нечий гараж.

Ето какво написа тя в мрежата:

„ В региона на ДКЦ 5. Без да съм спряла на неразрешено място, без да задръствам гараж или вход/изход за коли или жилищна постройка. Място, на което постоянно има спряла кола, а колата, зад която съм оставила моята, е там 24/7. Любопитно ми е с какво моята кола пречи на вандала и ще съм пъклен признателна, в случай че той или някой очевидец ми написа! Използвам колата си всеки ден за разлика от множеството, които са оставили колите си като монументи и всеки ден паркирам на разнообразни места. Може би нямаше да съм толкоз ядосана за тъпата чистачка и двете счупени странични огледала, в случай че този воин беше постъпил човешки, като се обади на телефона, който съм оставила прекомерно очевидно и беше споделил “така и по този начин може ли да си преместиш колата… ”. Поздравления за мъжествеността, която сте посочили! “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР