Проблемите с нелегалните превози са доста сериозни, тъй като те

...
Проблемите с нелегалните превози са доста сериозни, тъй като те
Коментари Харесай

НАП: Нелегалните превози са опасносни за живота на хората

Проблемите с незаконните транспорти са много съществени, защото те са с директна заплаха за живота на хората. Тези инспекции ни демонстрираха, че има голям дял на транспорти с персонални коли и бусове, които транспортират хора без никакви правила за регулация. Оперираме като скришен клиент, като тези акции ще продължат и отсега нататък
Това съобщи пред Българска национална телевизия представителят на Национална агенция за приходите Росен Бъчваров във връзка акциите на Национална агенция за приходите за незаконните транспорти на мними компании към Западна Европа.

,,С изкараните пари тези хора си купуват нови бусове или някой имот``, добави той.

По отношение на свадите с жилища Бъчваров уточни, че следва взаимно изказване по тематиката от прокуратурата и Национална агенция за приходите.

,,Предстоят инспекции. Мога да кажа само, че Национална агенция за приходите ревизира всеки жител. Имаме стратегия за надзор за сходство сред приходи и имущество на физическите лица. Ако някъде попаднем на противоречие, вършим съответната инспекция и ревизия``, показа представителят на приходната организация и добави, че годишно се правят към 2000 такива инспекции.

,,Никой не е застрахован във връзка с данъчния надзор на Национална агенция за приходите и мисля, че това сме го потвърдили през годините``, сподели още Бъчваров.

,,Проблемът е подобен, че законовата рамка сега е релативно демократична и разрешава прехвърлянето на благосъстоятелност да става на по-ниска цена и това съгласно нас би трябвало да се промени``, приключи Росен Бъчваров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР