Проблемите с контузии в лагера на ЦСКА (Москва) продължават. В

...
Проблемите с контузии в лагера на ЦСКА (Москва) продължават. В
Коментари Харесай

Двама основни защитници на ЦСКА се присъединиха към Жоро Миланов в лазарета

Проблемите с травми в лагера на ЦСКА (Москва) не престават. В идващите месеци " армейците " ще би трябвало да се оправят без двама от главните си бранители - Георгий Шенников и Алексей Березуцкий. Шенников, който вкара единия от головете при успеха над Бенфика с 2:0 в Шампионската лига, е със строшен гален. От пресслужбата на ЦСКА потвърдиха, че той сигурно е навън до края на годината и ще пропусне част от зимната подготовка.

" На почивката на мача с Бенфика Шенников изиска промяна, само че аз настоях да остане на терена, тъй като знам, че е войник. Но когато Георгий очевидно едвам се двишеше, трябваше да го извадим от игра ", призна наставникът на московчани Виктор Гончаренко.
Алексей Березуцкий перенёс операцию в Германии https://t.co/vJItoxTdu4

Скорейшего восстановления, Лёха! #мыЦСКА pic.twitter.com/ToPl2lYNOu
— ПФК ЦСКА Москва (@pfc_cska) 24 ноември 2017 година Алексей Березуцкий към този момент претърпя интервенция и ще се възвръща към 3 месеца.

Заради травма против Бенфика не игра и българският национал Георги Миланов. Той пострада при гостуването на СКА-Хабаровск преди седмица и сега е с патерици. Прогнозите са родният халф да е здрав след към 5 седмици. Шампионска Лига 5 кръг, сряда 22 ноември  ЦСКА (Москва) 2:0краен резулат  Бенфика
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР