Проблемите с ефективността на транспортните компании са свързани с това,

...
Проблемите с ефективността на транспортните компании са свързани с това,
Коментари Харесай

Как софтуер с изкуствен интелект ще подобри ефективността на транспортните фирми?

Проблемите с успеваемостта на транспортните компании са свързани с това, че има прекалено много необработен потенциал.

Има прекалено много активи и това натоварва облагата на фирмите. В океанския превоз към 40% от контейнерите стоят празни и чакат за последваща поръчка.

Същото се случва и с камионите, които не са до край натоварени. Това сподели Аспарух Коев, съосновател на Transmetrics, в предаването " Бизнес старт " с водещ Живка Попатанасова.

По думите му електронната търговия трансформира сектора с доста огромни резултати.

" Заради електронната търговия се усилва количеството колета, натиска се надолу опцията за облага, времето за доставка се понижава и условията за акуратност нарастват. Това основава спомагателни проблеми за компаниите ".

Той приказва в детайли по какъв начин успеваемостта на транспортните компании може да се увеличи посредством логистичен програмен продукт с изкуствен интелект и системата Just-in-time.

" В производството тя докара до гражданска война. Купуват се тъкмо в точния момент нужните количествени първични материали за производството на крайния артикул. Това внезапно покачва успеваемостта. Навреме се преценя какви транспортни услуги са нужни и това води до оптимизация ".

Коев означи, че нарасналата успеваемост води до по-малко въглеродни излъчвания.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР