Проблемите пред водния сектор са наистина сериозни. Необходим е по-глобален

...
Проблемите пред водния сектор са наистина сериозни. Необходим е по-глобален
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП са лоша алтернатива, хората са ги видели в миналото

Проблемите пред водния бранш са в действителност съществени. Необходим е по-глобален прочит и търсене на консенсус и милиарди, които би трябвало да се намерят през идващите години, тъй като средствата по европейските стратегии няма да са задоволителни. Проблемите в целия бранш са от доста години. Това показа в студиото на ``Плюс-минус`` по Нова телевизия националният представител от ГЕРБ Александър Ненков, съобщи вести.бг.

,,В момента софиянци са солидарни, концесионерът на ``Софийска вода`` е взаимен, всички се сплотяват към това по какъв метод да се помогне на хората в Перник, а ние водим разногласия в Народното събрание и приготвяме избор на съмнение. Вижте, промяната в бранша е съвсем построена, тя е извървяла своя път. Остава да се разбере единствено по какъв начин да се финансира, само че чисто законодателно нещата са свършени. Обаче финансирането остава най-големият проблем``, призна Ненков и прикани опозицията да не се разделяме на ГЕРБ и Българска социалистическа партия, а на можещи и неможещи.

,,Не можем да решим една рецесия със основаването на по-голяма рецесия. Вярвам, че отвън обединението ``Обединени патриоти`` има задоволително рационални хора, които осъзнават, че вкарването на страната в политическа рецесия няма да позволи проблемите. Иначе да, Българска социалистическа партия са опция, само че те са неприятна опция. Няма по какъв начин да допринесат за нещо по-добро, тъй като хората са ги видели в миналото``, съобщи още депутатът от ГЕРБ и добави, че надали и на Българска социалистическа партия им се занимава с предварителни избори, изтъквайки обстоятелството, че на левицата им следва и вътрешен избор на водач.

,,Водната рецесия в Перник е отражение на 10-годишната политика на ГЕРБ. Всичко това, което се прави сега за Перник, е просто гасене на пожар, тъй като не се прави никаква водна промяна. ГЕРБ водят неделновидна политика във водния сектор``, разяснява по тематиката и неговият събеседник от Българска социалистическа партия Иван Иванов.

По думите на Иванов не е изключено вотът на съмнение да мине.

,,Чакаме решението на ``Воля``, от ``Атака`` пък не обявиха изрично, че няма да ни подкрепат, тъй че ще забележим, само че има действителни шансове вотът да успее``, уточни той и посочи, че при положение вотът се окаже сполучлив, Българска социалистическа партия ще упорства за предварителни избори и изрично разгласи, че няма да ръководят с Движение за права и свободи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР