Проблемите пред водния сектор са наистина сериозни. Необходим е по-глобален

...
Проблемите пред водния сектор са наистина сериозни. Необходим е по-глобален
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП са лоша алтернатива, хората са ги видели в миналото

Проблемите пред водния бранш са в действителност съществени. Необходим е по-глобален прочит и търсене на консенсус и милиарди, които би трябвало да се намерят през идващите години, тъй като средствата по европейските стратегии няма да са задоволителни. Проблемите в целия бранш са от доста години. Това показа в студиото на ''Плюс-минус'' по Нова телевизия националният представител от ГЕРБ Александър Ненков.

,,В момента софиянци са солидарни, концесионерът на ''Софийска вода'' е взаимен, всички се сплотяват към това по какъв метод да се помогне на хората в Перник, а ние водим разногласия в Народното събрание и приготвяме избор на съмнение. Вижте, промяната в бранша е съвсем построена, тя е извървяла своя път. Остава да се разбере единствено по какъв начин да се финансира, само че чисто законодателно нещата са свършени. Обаче финансирането остава най-големият проблем'', призна Ненков и прикани опозицията да не се разделяме на ГЕРБ и Българска социалистическа партия, а на можещи и неможещи.

Александър Ненков: От Българска социалистическа партия желаят да разрешат една рецесия със основаването на по-голяма

,,Не можем да решим една рецесия със основаването на по-голяма рецесия. Вярвам, че отвън обединението Обединени патриоти има задоволително рационални хора, които осъзнават, че вкарването на страната в политическа рецесия няма да позволи проблемите. Иначе да, Българска социалистическа партия са опция, само че те са неприятна опция. Няма по какъв начин да допринесат за нещо по-добро, тъй като хората са ги видели в миналото'', съобщи още депутатът от ГЕРБ и добави, че надали и на Българска социалистическа партия им се занимава с предварителни избори, изтъквайки обстоятелството, че на левицата им следва и вътрешен избор на водач.

Иван Ченчев: Правителството работи на парче и непрекъснато гаси пожари - това не е обикновено ръководство

,,Водната рецесия в Перник е отражение на 10-годишната политика на ГЕРБ. Всичко това, което се прави сега за Перник, е просто гасене на пожар, тъй като не се прави никаква водна промяна. ГЕРБ водят неделновидна политика във водния сектор'', разяснява по тематиката и неговият събеседник от Българска социалистическа партия Иван Иванов.

По думите на Иванов не е изключено вотът на съмнение да мине.

,,Чакаме решението на ''Воля'', от ''Атака'' пък не обявиха изрично, че няма да ни подкрепат, тъй че ще забележим, само че има действителни шансове вотът да успее'', уточни той и посочи, че при положение вотът се окаже сполучлив, Българска социалистическа партия ще упорства за предварителни избори и изрично разгласи, че няма да ръководят с Движение за права и свободи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР