Проблемите пред треньора на Черно море Емануел Луканов за предстоящия

...
Проблемите пред треньора на Черно море Емануел Луканов за предстоящия
Коментари Харесай

Проблемите на Тича нямат край! Нападател аут срещу Верея, друг ляга под ножа

Проблемите пред треньора на Черно море Емануел Луканов за идния мач с Верея в неделя се усилват. Още един футболист на “моряците ” е в лазарета след вчерашната подготовка.

По време на заниманието болки в региона на коляното е усетил Марек Кузма. По предварителни прогнози нападателят е с разтежение на сухожилието над коляното, само че с цел да станат ясни тъкмо какви са параметрите на контузията, ще мине ядрено-магнитен резонанс. Със сигурност Кузма отпада от сметките на Луканов за дуела със старозагорци.

Атакуващият футболист Георги Божилов пък ще претърпи интервенция. Проблемите на Божилов в глезена се оказаха по-сериозни и за отстраняването им е нужна хирургична намеса.

Така треньорът на Черно море Емануел Луканов ще прибегне към услугите на играчи от школата на “моряците ”, с цел да запълни групата за дуела с Верея.

Припомняме, че Витиня, Цветелин Чунчуков, Евгений Боровик и Мартин Костадинов са трайно контузени и са навън от терените до края на годината, а младият нападател Мартин Минчев е с разтежение. С националния тим U19 пък са Ертан Томбак и Иван Дюлгеров. Последният обаче ще е на линия за неделя.

Мачът от 15-ия кръг на Първа професионална лига сред Черно море и Верея е в неделя от 15,30 часа на стадион “Тича ”.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР