Проблеми със стомаха мъчат следващият съперник на Новак Джокович на

...
Проблеми със стомаха мъчат следващият съперник на Новак Джокович на
Коментари Харесай

Стомашни проблеми мъчат Кареньо Буста преди мача с Джокович

Проблеми със стомаха мъчат идващият противник на Новак Джокович на “Ролан Гарос” - испанеца Пабло Кареньо Буста. Поставеният под №17 ибериец нощес се оправи на 1/8-финалите в три сета с немския квалификант Даниел Алтмайер, само че след дуела призна, че не е бил здрав на 100%.
Pablo Carreño is another player dealing with stomach problems this week. " I had some problems in the stomach. I didn't feel my best. Sometimes you have to win these kind of matches if you are not at 100%. Happy for the victory, but trying to recover as soon as possible. "
— José Morgado (@josemorgado) “Имах известни проблеми със стомаха. Не се усещах по най-хубавия метод. Понякога би трябвало да печелиш такива мачове и без да се чувстваш на 100% добре. Радма се за успеха, само че в този момент би трябвало да се опитам да се възстановя допустимо най-бързо”, показа Кареньо Буста. Припомняме, че точно Кареньо Буста бе противникът на Джокович на 1/8-финалите на US Open, когато сърбинът бе дисквалифициран от шампионата за удар с топка по непряк арбитър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР