Проблеми с очите, които подсказват за по-сериозни болести Очите отразяват

...
Проблеми с очите, които подсказват за по-сериозни болести Очите отразяват
Коментари Харесай

Очите могат да сигнализират за сериозни болести

Проблеми с очите, които подсказват за по-сериозни заболявания

Очите отразяват освен нашия вътрешен свят, само че и нашето здраве. Някои проблеми с очите могат да алармират за по-сериозни положения, за които даже не подозирате.

Ечемик
Ечемикът може да е скучен, само че нормално изчезва след няколко дни. Ако ечемикът не изчезне, може да става въпрос за нещо по-сериозно – рядка форма на рак. Същото важи и за ечемика, който се появява на едно и също място понякога.

Опадане на веждите
То поражда по разнообразни аргументи. Ако космите на веждите стартират да избледняват, това може да значи съществено увреждане на щитовидната жлеза.

Замъглено зрение
Ако употребявате компютъра постоянно, може да страдате от замъглено зрение.

Трябва неотложно да посетите доктор, с цел да може той да Ви предпише капки и витамини.

Сляпо леке
За сляпото леке ​​в зрителното поле може да има съществени аргументи. Ако го виждате в композиция с трептящи светлини или вълнообразна линия, може да става въпрос за мигрена. Появата на слепи петна може да бъде съпроводена от мощно главоболие.

Изпъкнали очи
Това може да се дължи на проблеми с щитовидната жлеза. Най-честата причина за изпъкналите очи е свръхактивната щитовидна жлеза.

Жълта склера
Това положение е известно като жълтеница. Често се появява при новородени с незряла чернодробна функционалност, само че жълтеница може да се появи и при възрастни. Ако при възрастен се появи жълтеница, това е знак за проблеми с черния дроб, жлъчния мехур или жлъчните пътища.

Влошено зрение
Хората с диабет са по-склонни да развият очни болести. Най-често срещаното заболяване е диабетната ретинопатия. Това заболяване визира кръвоносната система на очите.

Двойно виждане, замъглено зрение или загуба на зрение
Ако получите ненадейно двойно виждане, замъглено зрение или цялостна загуба на зрение, неотложно посетете Вашия доктор. Всичко това може да е симптом на инсулт.

Вижте още: Тиквички с кайма на фурна

По този метод очите могат да демонстрират здравословни проблеми. Тези проблеми не би трябвало да се подценяват, в случай че се появят, не забравяйте да посетите доктор.

Всичко в тялото ни е взаимосвързано.

Научете се да слушате сигналите на тялото си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР