Проблеми с чистотата, с изграждането на нови спортни площадки, с

...
Проблеми с чистотата, с изграждането на нови спортни площадки, с
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Източен няма да е задният двор на града

Проблеми с чистотата, с построяването на нови спортни площадки, с паркирането и положението на улиците сложиха поданици на регион „ Източен “ по време срещата с народния представител и претендент за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и с претендента за кмет на региона Павел Милушев. Немалка част от хората бяха безапелационни и за това, че „ Източен “ остро се нуждае от създаване на нова детска градина.

„ За нас е значима всяка улица - без значение дали тя е в центъра, или в някой от кварталите на Пловдив. Ако ни гласувате доверие - ние сме безапелационни: влизаме в кварталите на Пловдив. Градът би трябвало да се развива на всички места “, сподели Славчо Атанасов.

Павел Милушев смята, че продължението на ул. „ Богомил “ е една от дилемите, която би трябвало да бъде изпълнена в идващия мандат. Сред целите на двамата претенденти е създаване на 8 нови детски площадки, възобновяване на тротоарните настилки, които тук-там са в трагично положение, и градеж на нова детска градина на ул. “Богомил “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР