Проблеми между граждани и Община Варна бяха причината за намесата

...
Проблеми между граждани и Община Варна бяха причината за намесата
Коментари Харесай

Поредна демонстрация на властимащите срещу народа беше преустановена от Костадин Костадинов


Проблеми сред жители и Община Варна бяха повода за намесата на претендента за кмет Костадин Костадинов. Оказа се, че таксиметровите водачи са възпрепятствани да си изкарват прехраната и да извършват отговорностите си от Общинска полиция. Нейни чиновници посещават по този начин наречената стоянка на такситата пред Катедралния храм " Св. Успение Богородично " и глобяват почтено полагащите труд хора.

След извършения от водача на партия Възраждане диалог с таксиметровите водачи, за изясняване на въпроса, беше изработен опит от негова страна за повеждане на разговор с ръководещите. Въпреки това полиция още веднъж дойде на мястото с предписание да притиска и тормози таксиметровите чиновници. Това беше поредна проява на властимащите против народа и показна акция по какъв начин, който има властта дефинира разпоредбите.

Костадин Костадинов не се поколеба и организира диалог с служителите на реда, в който като правист познаващ законите им подсказа просто решение на проблема. Чрез него елементарно ще бъдат различавани елементарните извършители от трудещите се хора. Така глобявани няма да бъдат всички, а единствено тези, които са паркирали погрешно и за които действително има съображение.



От своя страна служителите на реда обясниха, че те не могат да се интересуват от закони, пътни знаци и наредби. Правят това, което им е подредено, с цел да не ги глобят техните началници.

Този случай е следващата проява на парадокс в Община Варна. Честно изкарващите прехраната си хора са глобявани от други трудещи се за същото, които са притиснати от началниците си. Налагани несправедливи санкции от служители на реда, притесняващи се да не бъдат санкционирани самите те. Тези служители на реда, които би трябвало да познават законите, да се интересуват от тях и да се грижат за честното им използване.

Всеизвестно е, че във Варна произвеждане няма, няма и стопански напредък. Градът е динамичен през лятото и внезапно замира през зимата. Няма доста разновидности за работа и издръжка. Голяма част от хората са притиснати от недоимъка и им е доста мъчно да повярват в утрешния ден и опциите да се трансформират нещата. Тези от тях, които са намерили вид за издръжка елементарно могат да бъдат притискани и шантажирани от властимащите посредством санкции и закани за санкции.

Именно тези хора и тяхната религия са идеята на Костадин Костадинов. Той е засегнат от непознаването на законите от страна на общинските чиновници, от неправилното използване и безхаберното ръководство на Общината, от уязвимата позиция, в която ръководещите слагат народа. Това прави претендента за кмет непрекъснато зает с проблемите на хората. Преди всичко човек, който неуморно се отзовава, обръща внимание на всеки в потребност и не просто дава обещание, а спомага за разрешаването на проблеми.

Като историк Костадин Костадинов добре познава славното минало на България, като човек има вяра, че страната ни може да има и славно бъдеще, в случай че народът избере да го ръководят ангажирани със самият него персони, а не мародери като актуалните ръководещи.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*платена обява

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР