Проблемът в здравеопазването е, че няма реформи. Проблемът е, че

...
Проблемът в здравеопазването е, че няма реформи. Проблемът е, че
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Ще демонтираме етнонационалистите, но няма да ги бием и да говорим глупости като тях

Проблемът в опазването на здравето е, че няма промени. Проблемът е, че няма промени в НЗОК. Не може да да се работи с една каса монополист. За последните години има нарастване пет пъти и половина на парите за опазване на здравето, само че сигурно няма пет пъти и половина нарастване на качеството на услугите. Тази система е сбъркана и не би трябвало да се наливат повече пари там.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и... към профила. "Няма да подкрепим кандидатурата на Кирил Ананиев Кирил Ананиев е длъжностен министър на финансите в кабинета на Огнян... към профила. Трябва да се промени модела на опазването на здравето. 100 пъти сме го споделили на ГЕРБ. НЗОК би трябвало да се демонополизира. Така не може да се продължава. Правителството би трябвало да сътвори условия системата да работи. Същото важи и за стопанската система. Кабинетът би трябвало да основава условия на бизнеса и хората да основават богатства. Сега ръководещите повтарят, че с помощта на тях се е нараснал Брутният вътрешен продукт, само че това се дължи на всички ", безапелационен беше Цонев.

"В новия бюджет още веднъж има огромни зрителни измами. Икономическият напредък не се държи на държавното управление. Факторите са други. Правителството не е направило нищо за бизнеса. Продължава да има тежък административен рекет. Бизнесът изяснява на всичките ни срещи, че може да влага в пъти повече, само че има административни спънки. Управляващите популяризираха бюджета по медиите, само че не го предоставиха на опозцията, с цел да водим спор. В този бюджет не са планувани промени ", сподели още депутатът.

"Ще подкрепим вота на съмнение, тъй като не утвърждаваме политиката на патриотите и цялостната политика на държавното управление. Това не са патриоти, а етнонационалисти. Аз ги назовавам Обединени националисти. Има политически принадлежности за разглобяване на националистите. Единият е алармирането на европейските институции. По време на председателството на Европейски Съюз в София всички ще чуят, че АЛДЕ, третата по величина партия в Европарламента, не утвърждава наличието на националисти във властта. Ние няма да ги бием и да приказваме нелепости като тях. Ще използваме единствено политически способи. Участието на националисти в ръководството спъва България и за Шенген ", приключи Цонев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР