Проблемът с политиката на Македония спрямо България е от 50

...
Проблемът с политиката на Македония спрямо България е от 50
Коментари Харесай

Каракачанов: Ако Македония влезе в ЕС антибългарската и политика ще е на по-високо ниво

Проблемът с политиката на Македония по отношение на България е от 50 години, не е от през вчерашния ден. И за жалост в случай че Македония не се поправи и влезе в този тип в Европейския съюз, тя ще продължава да води тази антибългарска политика, само че от към този момент доста по-високо равнище, което ние няма да можем да спрем, уточни още той.
Това съобщи Красимир Каракачанов в ефира на Нова телевизия.

Приоритет на България е Македония да стане член на Европейския съюз, само че откакто почисти своята политика и процедура да основава еднаквост на популацията въз основата на втълпяване на ненавист към България, на подправяне на българската история и унижение на българския народ, сподели още й.

Това е нашият народен интерес. И като вицепремиер по сигурността ще ви кажа, че за мен България стои над някакви клишета за европейски фамилии, европейски полезности и всевъзможни други клишета. Интересът на България, на българския народ и то не в този момент единствено, а в вероятност, счита вицепремиерът.

Каракачанов разяснява и локалните избори.Той акцентира, че най-важното за него е не дали партията му ще има един-двама кметове повече, а това след края на мандата на настоящето държавно управление " Вътрешна македонска революционна организация да излезе с лицето си, да каже какво е направено и още веднъж да изиска поддръжката на гласоподавателите ".

Каракачанов отхвърли от Вътрешна македонска революционна организация да са правили сделки с ГЕРБ за локалния избор в София и Пловдив. Не сме правили компромис. Елате да видите по какъв начин и те си водят акцията – и те се бият, както и ние. Подобна договорка няма, безапелационен е водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Той изясни, че с проявлението на междинен пръст в ефир е онагледил какво е направил с българското общество предварително освободеният от пандиза австралиец Джок Полфрийман, наказани на 20 години отнемане от независимост за убийството на студента Андрей Монов. Обяснявах, че когато излизаше от пандиза, с един лукав звук Полфрийман отправяше поздрави към шефа на пандиза, тъй като той е дал негативно мнение за освобождението му, единствено че демократичният, демократичният съд не се преценява с неговото мнение, а с мнението на едни неправителствени организации, които пазят убийци и сатрапи. С този акт желаех да онагледя, че невъзмутимият палач от Австралия е посочил междинен пръст на българските институции. Всъщност не аз, а съдът сподели междинен пръст на обществото. Това, че съм вицепремиер не ме лишава от правото като човек и жител да имам позиция и страсти и да ги показвам, съобщи Красимир Каракачанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР