Проблемът с паркирането пред Диагностично-консултативен център 1 (ДКЦ 1) в

...
Проблемът с паркирането пред Диагностично-консултативен център 1 (ДКЦ 1) в
Коментари Харесай

Ад с паркирането пред ДКЦ 1! Лекари пред напускане

Проблемът с паркирането пред Диагностично-консултативен център 1 (ДКЦ 1) в Пловдив сътвори огромно напрежение измежду работещите в здравното заведение и неговите пациенти. Това стана ясно на извършеното през днешния ден заседание на колектива. В него участваха и представители на Райoнната гилдия на Българския лекарски съюз Пловдив, отпред с неговия секретар доктор Георги Кръстев.

" Положението в региона на ДКЦ 1 с паркирането е нетърпимо. След осъществените там поправки местата за престой на моторни транспортни средства са понижени доста и хората, работещи в здравното заведение, са принудени да заплащат по 2 лв. на час за " Синя зона " за престоя на колите си. Сами сметнетe какъв брой им излиза дневно. Някои лекарите е медицинските сестри обмислят дали да не изоставен и да си потърсят работа другаде.

Пациентите, които идват на прегледи в поликлиниката, се чудят къде да оставят колите си даже и за малко време. Положението с инвалидите пък е още по-тежко, на тях на процедура достъпът им е стеснен ", съобщи доктор Георги Кръстев. Той добави, че работещите в ДКЦ 1 ще сезират Областния шеф и Общинския съвет на Пловдив с молба за разрешаването на този проблем.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР