Проблемът с отоплението в пловдивската детска градина Светлина все още

...
Проблемът с отоплението в пловдивската детска градина Светлина все още
Коментари Харесай

Родител от Пловдив: Казаха ни да спрем децата от градина, вътре било 13 градуса!

Проблемът с отоплението в пловдивската детска градина " Светлина " към момента не е решен. За това алармира до Plovdiv24.bg наш постоянен четец. Нека му дадем думата в този момент: " Здравейте. Искам да кажа, че към момента детска градина " Светлина " не е решила казуса с отоплението, както бе упоменато, че това ще е до 10 декември. От управлението в този момент споделиха 14-и, само че 14-и е в петък, което значи най-рано 17-и.

Като родител желая да споделя, че въпросната повреда е от 28-29 ноември. Директорката е несъответстваща по този проблем и се запитвам защо е там?! Първо ни беше обяснено, че чакат " платка " от Англия, само че занятията ще продължат в сборни групи, където имат климатици.

След няколко дни ни споделиха по опция да спрем децата от градина, тъй като във въпросните групи (две на брой) климатиците не можели да смогнат и било 13 градуса в помещението. На въпроса за какво тези климатици при тези условия не работят и през нощта, ми бе казано, че инсталацията на градината била остаряла и можело да стане пожар.... "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР