Проблемът с насилието над жените, за съжаление, е глобален проблем.

...
Проблемът с насилието над жените, за съжаление, е глобален проблем.
Коментари Харесай

Новата плеймейтка била жертва на насилие

Проблемът с насилието над дамите, за жалост, е световен проблем. Една от неговите жертви се оказва и новата плеймейтка Михаела Тодорова.
               

A post shared by (@mihaelaatodorova) on Nov 12, 2019 at 7:36am PST

Каналът във vbox7 споделя нейната история:

Признанието 21-годишната Михаела направи пред Венета Райкова, като плеймейтката беше безапелационна - насилниците в никакъв случай не се трансформират.
               

A post shared by (@mihaelaatodorova) on Nov 7, 2019 at 5:34am PST

Насилието над русокосата хубавица траяло 3 години, като мъжът, който ѝ предизвикал всичко това, до ден сегашен търси контакт с нея. А в предишното него нищо не могло да го спре, защото бил извънредно ревностен.
               

A post shared by (@mihaelaatodorova) on May 17, 2019 at 7:07am PDT

В тези тежки моменти до нея била майка ѝ, която изживяла всичко с нея. Михаела нееднократно подавала тъжби против насилника си, вадила даже здравно за телесни контузии, само че нищо не помогнало.
               

A post shared by (@mihaelaatodorova) on May 1, 2019 at 3:29am PDT

Затова през днешния ден Михаела мечтае да помогне по някакъв метод на всички девойки, които са жертва на тормоз. Убедена е, че те не би трябвало да се срамят, а медиите не би трябвало да стопират да пишат за насилието над дамите.-->
                 
on Apr 4, 2019 at 2:01pm PDT

Иначе 21-годишната Михаела е уверена, че желае да остане в България. Избрала е и какво желае да учи - селско стопанство, с цел да оказва помощ в бизнеса на татко ѝ, който се занимава с произвеждане на зърно.
               

A post shared by (@mihaelaatodorova) on Mar 12, 2019 at 1:43am PDT

Плеймейтката не се срами от този поминък и е безапелационна, че можем и да я забележим в работно облекло и гумени ботуши.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР