Проблемът с насилието над жените е за съжаление глобален проблем.

...
Проблемът с насилието над жените е за съжаление глобален проблем.
Коментари Харесай

Новата мис Плеймейт призна: Бях жертва на насилие в продължение на 3 години

Проблемът с насилието над дамите е за жалост световен проблем. Една от неговите жертви, става известно, е и новата плеймейтка Михаела Тодорова. 21-годишната Михаела направи признанието, като беше безапелационна - насилниците в никакъв случай не се трансформират.

Насилието над русокосата хубавица траяло три години, като мъжът, който ѝ предизвикал всичко това, до ден сегашен търси контакт с нея. А в предишното него нищо не могло да го спре, защото бил извънредно ревностен.

В тези тежки моменти до нея била майка ѝ, която изживяла всичко с нея. Михаела нееднократно подавала тъжби против насилника си, вадила даже здравно за телесни контузии, само че нищо не помогнало.

Михаела Тодорова е новата „ Мис Плеймейт”

Затова през днешния ден Михаела мечтае да помогне по някакъв метод на всички девойки, които са жертва на тормоз. Убедена е, че те не би трябвало да се срамят, а медиите не би трябвало да стопират да пишат за насилието над дамите.

Иначе 21-годишната Михаела е уверена, че желае да остане в България. Избрала е и какво желае да учи - селско стопанство, с цел да оказва помощ в бизнеса на татко ѝ, който се занимава с произвеждане на зърно.

Акция против насилието над дами: Цветя пред Министерски съвет в памет на жертвите

Плеймейтката не се срами от този поминък и е безапелационна, че можем и да я забележим в работно облекло и гумени ботуши.

View this post on Instagram

A post shared by Михаела Тодорова (@mihaelaatodorova) on Nov 18, 2019 at 4:27am PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР