Проблемът с инфлацията не е решен по много причини. Цените

...
Проблемът с инфлацията не е решен по много причини. Цените
Коментари Харесай

Бивш министър предупреди: Цените на горивата отново бяха изпуснати

Проблемът с инфлацията не е решен по доста аргументи. Цените на горивата още веднъж бяха изпуснати от надзор. Това разяснява някогашният длъжностен министър на стопанската система Никола Стоянов по Българска национална телевизия.

Той сподели и таблици какво се е случило от влизането на дерогацията. При служебното държавно управление цените на горивата падали. По тяхно време на всички договаряния " притискали " " Лукойл " да имат проект да минат на не съветски нефт.  

Настоящото държавно управление трябвало да има план какво ще се случи с цените на горивата след дерогацията, а в този момент просто се хвърляли някакви цени. Това още изясни Стоянов. Според него в границите на месец и половина " Лукойл " можели да се провеждат да внасят и различен нефт.

" Първо се отхвърли всичко направено, а в този момент се пробват някаква акция. На мен ми наподобява все едно министерството популяризира промоциите на веригите:, по този начин някогашният длъжностен министър подлага на критика и самодейността " Достъпно за вас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР