Проблемът с "Хемус" е финансов и юридически. АПИ, чрез инхаус

...
Проблемът с "Хемус" е финансов и юридически. АПИ, чрез инхаус
Коментари Харесай

Йордан Терзийски от ПП: Тежкотоварните автомобили да плащат такси за второкачествените пътища

Проблемът с "Хемус " е финансов и юридически. АПИ, посредством инхаус процедури, е превел над 1 милиарда лева към АПИ. Държавата е в патова обстановка. Кой ще носи отговорност за противозаконните градежи, попита пред „ Европа заран “ зам.-председателят на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление в Народното събрание и народен представител от „ Продължаваме промяната “ Йордан Терзийски.

Това е публичен запас, няма по какъв начин да бъде прахосан - има опция да се узакони нещо, което е нелегално, само че и това носи своите рискове. Казусът е комплициран, а това е мина за цялата страна, добави той.

"Трябва одит на пътищата, по-късно да се включат в 4-годишна стратегия, да се бюджетират и да се преценяват предпочитаните пътищата. Има пари в бюджета за най-спешните поправки ", добави депутатът. Терзийски счита, че трябват качествени поправки.

Всички имаме потребност "Струма " се случи по най-бързия и ефикасен метод, разяснява още зам.-председателят на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление в Народно събрание.

ТОЛ системата не може и не би трябвало да бъде на загуба. В момента има потребност от събираемост на санкциите, а тежкотоварните коли да заплащат такси за второкачествените пътища. Всички ТИР-ове би трябвало да се наблюдават, тъй като има голям брой случаи на претрупани камиони, които унищожават пътищата. Да си заплащат, както го прави всеки един от нас, съобщи Йордан Терзийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР